Quetta by er kun en times kørsel fra grænsen til Afghanistan og mere end 40% af byens befolkning er Taliban folk.

Ingen udlænding får tilladelse til at komme til Quetta uden en speciel tilladelse fra myndighederne.

Quetta er det mest farlige område i hele nationen Pakistan,

Fra det allerførste skridt ud af flyet der bragte mig til Quetta og til det sidste skridt tilbage til flyet der tog mig ud af Quetta havde jeg min personlige vagt og mindst 10 tungt bevæbnede sikkerhedsvagter.

Hotellet hvor jeg boede var som en fæstning beskyttet af mange vagter og hver gang jeg skulle forlade hotellet for at køre til seminaret eller kampagnen blev jeg eskorteret under beskyttelse af biler med blålys og sirener.

Overalt hvor jeg gik dukkede der mennesker op og hjalp mig hvis der var nogle udfordringer – det var som jeg havde engle omkring mig!

Folk var desperate for en berøring af Gud, og ikke kun i kirkerne eller på kampagnefestivalen men overalt bad folk om forbøn.

På hotellet ringede personalet til mig om de måtte komme til mit værelse og blive bedt for. I hotellets lobby omringede folk mig og ønskede jeg skulle bede for dem og ingen var flove eller gemte sig.

Dagen hvor jeg forlod Quetta og så snart jeg kom ind i lufthavnen og lige til jeg gik ind ad døren på flyet bad jeg med mennesker. Det var immigrations personale, toldere, politifolk, folk der arbejdede i lufthavnen og den politiofficer der havde ansvaret for lufthavnen – alle ønskede forbøn og da jeg til sidste sad i mit flysæde, var jeg meget træt men også meget glad.

En mand spurgte mig hvorfor jeg valgte Quetta og mit svar var: ”Nøden blandt mennesker er større hvor ingen går!”

Det var et meget specielt og hjerterørende øjeblik da jeg blev spurgt om at bede for en lille babypige der var blevet efterladt for at dø på grænsen mellem Afghanistan og Pakistan.

Imens jeg bad for hende, kom Guds nærvær så stærkt at jeg næsten ikke kunne bede. Da jeg blev spurgt om at give hende et navn, vidste jeg med det samme at hendes navn skulle være Hannah, Det samme navn som min søde kone.

Førend denne lige babypige blev født havde Gud en god plan for hende som han har for det Pakistanske folk.

3.289 DOKUMENTEREDE BESLUTNINGER FOR KRISTUS OG MANGE FLERE VIL KOMME I DAGENE DER LIGGER FORAN!

Alting angående mit besøg til Quetta, Pakistan var overnaturligt – jeg kan ikke forklare det på anden måde.

Egon Falk