Projektkode
6168
Kontaktinformation
Yderligere inforamtion

Equipped For Life handler om at udruste og styrke mennesker og hjælpe dem til et bedre liv. Vi tror på, at alle mennesker har enorm værdi og er skabt med et formål. Vi vil hjælpe dem med at udleve deres formål, vække håb og hjælpe dem til at leve det liv, de er skabt til at leve.

Vi samarbejder med gennemprøvede programmer og organisationer for at hjælpe med at styrke og videreudvikle det gode arbejde, de gør, samt starte programmer op, der kan dække behovene, få flere mennesker involveret og hjælpe flere med at få succes.

Vi er udsendt gennem organisationen Acts Mission i Danmark med vores lokale bagland Åbenkirke København. Dette sikrer et højt niveau af sikkerhed med hensyn til moralsk, etisk og økonomisk ansvarlighed.

Vi bliver primært finansieret af donationer fra kirker og enkeltpersoner. Vi ser også på fundraising (hvis du har erfaring inden for dette felt kunne vi virkelig bruge din hjælp til at være en fundraiser for os!) og samtidig tager vi gerne imod betalte arbejdsopgaver til at støtte det, vi laver her.

For at støtte arbejdet kan du faktisk hyre Filip til at lave forskellige projekter:

  • Optage lydbøger
  • Bygge hjemmesider
  • Oversætte tekst fra engelsk til dansk
  • Formater indhold og manuskripter til brug for e-bøger og trykte bøger