I december blev den siddende præsident afsat, og siden da har der været voldsomme uroligheder med mange døde og sårede, afbrændinger af bygninger og med overtrædelser fra både politi og de protesterende. 

Folk forsøgte straks at tage deres penge ud af bankerne, og med det samme gav vi os til at sende julehjælp til 55 pastor familier i hele landet, og vi takker Missionsfonden også for hjælp til dette. Det var en uventet glæde i familierne, og gaven blev brugt til mad, tøj, byggeri, julegaver til børnene i deres arbejde, lægebesøg, tandlæge og meget andet! Vi får vidnesbyrd om, hvordan hjælpen kom lige på rette tid!

Urolighederne er voldsomme og i det sydlige Peru, hvor folk lever i stor fattigdom og glemt af Lima, er situationen forfærdelig. 

Det er den gamle urbefolkning med Quechua og Aymara befolkningen, og de har stadig deres egen måde at styre samfundet på, så gør man noget, som går imod, så bliver folk straffet med bank! Vi har to unge pastorer dér, og de har begge arbejdet som borgmestre, og det har næsten kostet dem livet! Målet er nu at vise kærlighed til disse familier, som dagligt har det så svært med at overleve i en barsk natur. Priserne på mad er steget tre gange! Og deres spartanske høst er gået tabt af frost.

Under covid delte vi gennem pastorerne madkurve ud til alle landsbyernes familier, og det vil vi gøre igen! Vejene er blokerede, butikkerne lukkede og bankerne uden penge, men lige så snart at det er muligt, så skal det sættes i gang! Det er super at gøre det gennem menighederne, for så giver de hjælpen sammen med evangeliet! At så lidt kærlighed, hvor hadet og mismodet råder! 

Mange års ulighed og ringeagt bliver ikke lægt på et øjeblik, det sker kun med handlinger og en Guds forvandling! Det er vores ansvar!

Felipe og Helmi