Falske beskyldninger vendt til sejr

Kampene vil vi gerne være fri for, men de kommer hos de fleste også hos os. Dog vil vi her gerne fokusere på sejren.

Vi har igennem lang tid været udsat for falske beskyldninger, som kunne ende med, at vi ville blive udvist af Tanzania, hvis ikke Jesus greb ind.

De mange beskyldninger resulterede i, at det hemmelige politi blev sat på sagen uden vores viden. 

Vi blev begge to, hver for sig, kaldt til afhøring på Immigrationskontoret og var hver især til afhøring i over 2 timer. Dette var mildest talt en forfærdelig oplevelse.

Senere blev vi kaldt til Dar Es Salaam, på et regeringskontor, da der var tre højtstående regerings personer, som ville have en samtale med os. Torkild og to fra vores kontor tog afsted, men jeg blev hjemme og gik i bøn, for det var tydeligt at Torkild var meget nervøs.

På kontoret i Dar Es Salaam sagde disse mænd: ”Torkild vi har undersøgt jer til bunds og det viser tydeligt, at I tager ud i de små landsbyer og holder kampagner for børn og unge. I besøger meget afsidesliggende landsbyer, hvor det er meget primitive forhold I bor under.”

De sagde yderligere: ”Arbejdet som I gør, viser at I er med til at hjælpe os. Vi vil gerne fortælle jer, at I gør et fantastisk stykke arbejde, vores ønske er at I vil forsætte med at tage på børnekampagne og fortælle evangeliet til børnene og at synd ikke findes i Himmelen.”

Her i Tanzania er der så meget kriminalitet, prostitution og misbrug i form af druk og narkotika blandt de unge. De sagde endvidere at der er steder, hvor de store børn og unge nægter at gå i skole, for de er blevet satanister og det er virkelig uhyggeligt, det de laver. 

Tænk kære venner, Jesus havde sendt 3 højtstående mænd på vores vej, som har renset vores navne, så vi kan forsætte arbejdet i Tanzania. 

Disse tre mænd er alle kristne, hvilket viser Jesus tager sig af os under alle forhold. 

Efter mødet sagde de til Torkild: ”Torkild vi har et ønske og det er at vi må komme og besøge jer i Arusha helt privat, vi vil også gerne se Tabitha. Vi vil komme helt anonymt og besøge jer.”

De kom kort tid inden vi rejste til Danmark i påsken i år. De startede med at få et godt måltid mad (oksefilet med pebersovs). Dette smagte dem godt.

Derefter sad vi omkring sofabordet. De sagde: ”Tabitha, grunden til at vi har ønsket at se dig, er at vi gerne vil, at du skal se os og høre fra vores mund, at I gør et fantastisk arbejde og bliv endelig ved med dette.”

Efter 4 timers samvær rejste den ene sig op og sagde. Lad os tage hinanden i hænderne, for jeg vil gerne bede og velsigne jer i jeres tjeneste.

Gud vendte det som så absolut umuligt ud til det mulige og derfor skal han have al æren.

Samarbejde med det lokale politi

Disse tre mænd havde desuden arrangeret noget for os, nu de var i Arusha. De havde hørt om vores skolemission, som de også var meget glade for. Dette fik også megen ros.

Ifm. skolebesøgene spurgte de, om de ikke måtte koble en fra politiet på dette team. De ville så informere de unge om faren ved stofmisbrug, der ofte fører til kriminalitet og andre problemer der ødelægger de unges fremtid.  

De havde allerede, inden de kom til os, arrangeret med en fra politiet, som var kvalificeret til at tage med. Da Torkild næste dag var med vores 3 gæster på politistationen, mødte de en venlig dame, som var klar til at tage med på skolemission. Tænk denne dame er en kristen. 

Samarbejdet med denne politidame er allerede en realitet og hun er med de unge ude på skolerne. Som hun siger, så ønsker politiet at skabe gode relationer til de unge og være med til at forebygge, inden det er for sent.  

Det fungerer bare så godt. Gud er så god.

Vores 4 evangelister

Vi har efterhånden mange invitationer til skolebesøg i Arushaområdet, og vores 4 unge evangelister gør et stort stykke arbejde. På skolerne kommer skoleinspektørerne efter sådan et møde og siger, I må love os at komme igen, for dette her har vores unge virkelig brug for at høre om. 

Til sådan et besøg kan der samles op til 500 unge mennesker. 

Om nogen har lyst til at støtte op om vores skolebesøg, vil vi blive meget taknemmelige. Vi har kun støtte til den ene af de 4 unge evangelister. 

Vi søger støtte til 3 at disse unge skoleevangelister til kost og logi hver måned.

Tusind tak for al jeres støtte og forbøn for vores arbejde i Tanzania.

Jeres Tabitha og Torkild Jensen.