Kære venner
Varme hilsner fra Bali, Indonesien.
Tænk, at der allerede er gået 2 måneder siden jeg kom tilbage til Indonesien. Jeg er meget taknemmelig for at være tilbage i Bali. Selvom det var rigtig svært at skulle sige farvel til familie, venner og kirke efter 2 1/2 måned i Danmark. Men jeg kan også se at Gud har lagt al ting tilrette på den allerbedste måde.

Opholdstilladelse
Ganske kort tid efter jeg ankom til Bali, modtog jeg opholdstilladelse for det næste års tid. Dette giver mig tilladelse til at udføre opgaver, i forbindelse med min kristne tro. Desuden kan jeg forlænge opholdstilladelsen 4 x 1 år. Det giver mig fred i sindet, at de praktiske ting er faldet på plads.

Jessie Axell og Stella

Besøg på Bali
Med på turen til Bali havde jeg også en af de unge fra Betania Kirke Center, nemlig Jessie Axell. I 3 uger blev hun introduceret for mine venner på missions centret og i de forskellige opgaver. Heldigvis var Bali allerede ved at komme ud af Covid 19 restriktionerne. Jessie var et friskt, nyt pust for både medarbejdere og de mennesker vi mødte: børn fra nabolaget og fra sårbare familier, som vi underviste i engelsk. Indsatte i både ungdomsfængslet og fængslet fra narkotika relateret kriminalitet. Hjemløse på gaden, som vi satte os ned og snakkede med midt om natten. Tiden gik alt for hurtigt, og så skulle hun hjem igen.

Alle er klædt i rødt og hvidt til Indonesiens uafhængighedsdag

En åben dør
Lige inden nåede hun, at være med til fejringen af Indonesiens 77. uafhængighedsdag d. 17 august. Mere end 150 børn og voksne var samlet på vores center til en fantastisk dag med fodboldturnering, lege og festligt samvær. Disse børn og voksne er alle en del af vores fodbold og engelsk klubber. Dette var denførste store fejring efter Covid 19 pandemiens afslutning. Siden har lederne for nærmiljøet givet udtryk for, at de ser frem til yderligere samarbejde med os. Vi er taknemlig for tilliden børn, forældre og ledere viser os. Vi ved, at det er Gud, der har stillet os foran en åben dør. Den dør går vi med glæde ind ad.

Elever og lærere fra engelskundervisningen


Fejring i fængslet
Hvor ville jeg ønske, at I kunne tage jer med til en storslået fejring i fængslet for narkotika relateret kriminalitet, som jeg deltog i for et par uger siden. 100 indsatte havde netop afsluttet et intensivt rehabiliteringsprogram, som vi også deltager i med fodboldtræning, engelskundervisning og undervisning i sociale færdigheder. Der var inspirerende takketaler af de mest indflydelsesrige ledere i området. Sjove indslag fra de indsatte og endda en lille eksamen. For første gang gik det op for os, hvor betydningsfuldt dette program er for både myndigheder og indsatte. Vi er ydmyge over for den tillid og anerkendelse vi møder.

Yderligere træning
Så vi glæder os over den større åbenhed vi møder, både i vores eget nærmiljø og i de tjenester, som
Gud kalder os til rundt om på Bali. Vi erkender det store ansvar Gud har givet os. Derfor deltager flere af os de næste par måneder i kortere træning på missionsbasen: Et nyt hold DTS, fodboldcoachtræning, lovsangsledertræning og træning for at styrke nærmiljøets ressourcer. Det sidste kursus deltager jeg også i. Bed for os, at vi må forstå Guds hjerte og blive udrustet til opgaver, der ligger foran os.

Tusind tak til jer, som læser dette nyhedsbrev og står sammen med mig og mine venner i missionsarbejde på Bali. Det betyder så meget for os, at vi midt i en kaotisk verden, kan fortsætte de opgaver, som Gud har kaldet os. Må Gud bevare jer og fylde jer med sin fred.

Kærlig hilsen fra Stella Christtreu

Støt projekt 5462 på mobilePay: 81558 eller bank: 9570-06139450