Billedtekst:

Mens hun ventede på bussen hørte hun Egons stemme og han sagde: “læg din hånd på din mave og du vil blive rask og få et barn.”
Nogle få måneder senere blev hun gravid og fødte en lille pige.
Det er fantastisk at høre sådan et vidnesbyrd år efter det skete

Haleer en lille muslimsk domineret by i kystområdet ikke langt fra byen Tanga som er kendt over hele Tanzania pga. dens hæslige trolddomsaktivitet der bl.a. består i at åbne grave og udtage organer fra lig for derefter at bruge disse i et forsøg på at helbrede syge og skadede mennesker på forskellige uhumske og dæmoniske måder.

Fordi den dæmoniske trussel og magt er så voldsom, har endnu ingen vovet at afholde en Evangelisk kampagne i Hale tidligere.

Jeg tror vi har en Gudgiven tiltrækning og kald til at GÅ steder hvor ingen andre går.

Præcis kl 16 på åbningsdagen for vor kampagne begyndte regnen at styrte med i 45 minutter selvom det IKKE er regntid. Alle var klar over at det var ”dæmonisk” regn i et forsøg på at stoppe vor kampagne.

Vi bad i Jesu navn og tog autoritet over de tunge mørke skyer og selvom det fortsatte med at regne næsten hver dag, vovede regnen ikke at berøre kampagneområdet igen. Enhver i Hale var forundret over dette stærke mirakel.

Hver dag var der ældre muslimske mænd der støttede mig med deres ”AMEN” imens jeg prædikede og imens vi uddrev meget vrede dæmoner fra mange bundne og plagede mennesker. Det var så du kunne lugte helvede mens dæmonerne blev besejrede hvorefter den vidunderligste duft fra himmelen kom over os imens tusinder af mennesker bekendte Jesus som deres Frelser og Herre over alle ting.

Fordi det nationale TV rapporterede fra vor kampagne, er Hale IKKE mere kendt for sin trolddom MEN for Evangeliet om Jesus Kristus.

Tak fordi du beder for os.
 
Besøg os på: WWW.NLO.DK

Økonomisk støtte kan sendes til

MOBIL PAY: 81558, projekt 5270