Projektkode
5121
Kontaktinformation
Yderligere inforamtion

TC Taastrup-Klippen er et kristent, socialt arbejde blandt nogle af de mest udsatte stofmisbrugere og prostituerede i Storkøbenhavn. TC Taastrup-Klippen arbejder gennem opsøgende arbejde på gadeplan på Vesterbro, i Hvidovre og i Albertslund samt i arbejdet i værestedet i Taastrup og hjælper og motiverer vores målgruppe til at starte et nyt liv – et resocialiseret liv med arbejde, netværk og familie.

TC Taastrup-Klippen startede i 1992 med projektet Kontaktcenter Klippen, som holdt til ved Istedgade i København. Kontaktcenter Klippen blev i maj 2020 fusioneret med værestedet TC Taastrup, som så dagens lys i starten af 2015 og holder til på Ahornvej 3 – lige ved Taastrup station.

TC Taastrup-Klippen hører under TC Sjælland (TC står for Teen Challege). TC Sjælland er organisatorisk en selvejende institution med vedtægter og bestyrelse. TC Taastrup-Klippen ledes af Jesper Fuchs. Jesper har været frivillig medarbejder i Kontaktcenter Klippen i 7 år og i 2015 startede han værestedet TC Taastrup. Fundamentet for arbejdet i TC Taastrup-Klippen er pt. 12 frivillige medarbejdere og 2 personer ansat på fuld tid.